Raspberry Pi Masaüstü Kasası – Tüm Çevre Birimleri Dahil

Raspberry Pi; iyi tasarlanmış, güçlü ve ucuz bir karttır. Ancak eksiksiz bir bilgisayar değildir. Bazı dağıtıcı firmalar sadece bir plastik kutu ve güç kaynağından daha fazlasına ihtiyacınız olduğunu biliyorlar.  Element14’teki ‘Pi Masaüstü’ kiti, ihtiyacınız olan her şeyi ve daha fazlasını içerir; RPi’nizi tam teşekküllü bir bilgisayara dönüştürür.

[sam id=”1″ codes=”true”]

[sam id=”1″ codes=”true”]

Halihazırda bir Raspberry Pi kartınız varsa, Pi Masaüstü Seti onu gerçek bir bilgisayara dönüştürmek için ihtiyacınız olan her şeyi sağlar. Wi-Fi, Bluetooth, gerçek zamanlı bir saat (real-time clock), mSATA-SSD sabit sürücü için bir arayüz, ısı emici (heat sink), isteğe bağlı bir kamera, düzgün bir güç anahtarı ve şık siyah kutu. Eğer SSD ile bir Pi kurarsanız; zarif, hızlı, sessiz ve ucuz bir bilgisayarınız olur. Montajı sadece birkaç dakika sürer.

Gerekli tüm parçaları kablolar ile birbirine bağladıktan sonra tek eksiğiniz HDMI bir monitör, klavye ve fare. Bu kitin fiyatı: €46.71

Kaynakça: https://www.elektormagazine.com/news/pi-desktop-includes-peripherals-and-a-neat-case

[sam id=”1″ codes=”true”]

[sam id=”1″ codes=”true”]

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

%d blogcu bunu beğendi: