Hakkımızda

TurkiyeElektronik.Com Hakkında…
TurkiyeElektronik.Com, aslında 2014’de kurulmuştur. Farklı alan adlarına taşınarak bu güne kadar gelmiştir. Siteyi şimdiki haliyle (TurkiyeElektronik.Com) devam ettirip büyütmeyi planlıyoruz.
Sitemizin temel amacı, yeni başlamış kişilerin; elektrik, elektronik, yazılım veya donanım alanlarındaki sorularının konuya hakim kişiler tarafından yanıt bulması. Ayrıca elektronik ve programlama alanlarında Türkçe kaynağın yeterli olmadığını düşünüyoruz. Türkçe kaynakların artırılması konusuna da katkı sağlamak bir diğer amacımız. İlerleyen zamanlarda bu blog’da bulunan konuların hepsine birer uygulama videosu koymayı planlıyoruz.
Şu anda hiç bir şekilde kar amacı gütmüyoruz. Ama sitenin ziyaretçi sayısı arttıkça server ücretlerini karşılamak amacıyla göze batmayan köşelere reklamlar yerleştireceğiz.
Bizim için temelin sağlam olması çok ama çok önemli. Temel olmadan hiçbir iş olmaz. O nedenle özellikle elektronik ve programlama konularında en baştan başlayarak devam ediyoruz. Bize yazılarınızı gönderebilirsiniz. Yazınızın altına kaynak belirterek yazınızı paylaşacağız. Bize destek olmak isterseniz arkadaşlarınızı sitemize davet edebilir; sitemizi sosyal medya ağlarında paylaşabilirsiniz. Tüm destekleriniz için çok teşekkür ederiz.

Sorularınızı, isteklerinizi, görüş ve önerilerinizi [email protected] adresinden gönderebilirsiniz.

TürkiyeElektronik Yönetimi

%d blogcu bunu beğendi: